AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardakta süt görmek

Kahve falında cam bardakta süt görmek

Kahve falında cam bardakta süt görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında cam bardakta süt gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında cam bardakta süt görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında cam bardak yediğini görmek çok büyük adımlar atacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardak kırmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında cam bardak kırık görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında cam sürahi bardak görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yanlış yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında cam çay bardağı görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak çiğnemek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalettir.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir