AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam sürahi bardak görmek

Kahve falında cam sürahi bardak görmek

Kahve falında cam sürahi bardak görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, dertlerinin biteceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam sürahi bardak gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var.

Kahve falında cam sürahi bardak görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak ve sürahi görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında sürahi ve bardak görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam sürahi almak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek sevineceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında cam sürahiden su içmek kazancın helal şekilde artırılacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında cam sürahi kırmak sevdiği kişilere kavuşacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam sürahinin kırıldığını görmek kişinin kötü günler geçireceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir