AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak yediğini görmek

Kahve falında cam bardak yediğini görmek

Kahve falında cam bardak yediğini görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, o masumların bedduasını alacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak yediğini gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlarda boşboğazlı tutumlarınız, çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Kahve falında cam bardak yediğini görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine alamet eder.

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında cam bardak fırlatmak iyi zamanlar geçireceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardakta çay görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında cam bardak kırığı görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil cam bardak görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş cam bardak görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir