AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam bardak görmek

Kahve falında kırık cam bardak görmek

Kahve falında kırık cam bardak görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında kırık cam bardak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında cam bardak kırığı görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında kırık cam bardağı görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırıkları görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam bardak görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında cam bardak kırık görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bardak toplamak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, daha fazla gelire kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık bardak atmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, sevgisinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir