AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan bardak atmak

Kahve falında camdan bardak atmak

Kahve falında camdan bardak atmak istediği arabaya bineceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, herkesin desteğinin alınacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında camdan bardak atmak gördüyseniz:

  • İstediğinizi şeyleri başarmak için çok çalışmalısınız.

Kahve falında camdan bardak atmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak atmak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında cam bardak çiğnemek ev sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına delalettir.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, işlerin yavaşlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük cam bardak görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürü cam bardak görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir