AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak vermek

Kahve falında cam bardak vermek

Kahve falında cam bardak vermek her daim Allah yolunda olacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardak vermek gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Kahve falında mavi cam bardak görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil cam bardak görmek ev taşımaya, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz cam bardak görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam su bardağı görmek çok zor duruma düşüleceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında cam bardak düşürmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet eder.

Kahve falında cam bardak dizmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardak çiğnemek kendisini daha rahat hissedeceğine, önemli bir makama terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli cam bardak görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir