AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak görmek

Kahve falında cam bardak görmek

Kahve falında cam bardak görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardak gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz veya sosyal çevreniz hayatınızda sizi destekleyen öğeler.

Kahve falında cam sürahi bardak görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardak yıkamak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında cam bardak vermek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında cam bardakta su vermek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, rütbe alacağına delalet eder.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli cam bardak görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camdan bardak atmak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalettir.

Kahve falında cam bardak düşürmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir