AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardakta su vermek

Kahve falında cam bardakta su vermek

Kahve falında cam bardakta su vermek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, zor durumda kalınacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardakta su vermek gördüyseniz:

  • Belki de, bazı konuların yeniden ele alınması veya yanlış yapmamak için üzerinde düşünülmesi gerekiyor ola bilir.

Kahve falında cam su bardağı görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, istenmeyen olayların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında cam bardakta su görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında cam bardakla su içmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına tabir olunur.

Kahve falında cam bardaktan su içmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında cam bardakta su vermek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kirli cam bardak görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak malından ve parasından olacağına, amaçlarına ulaşmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir