AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalışmayan telefon görmek

Kahve falında çalışmayan telefon görmek

Kahve falında çalışmayan telefon görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, dertlerine çare bulacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, bereketli işlere gireceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında çalışmayan telefon gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda bazı başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon çalınması görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonunun çalındığını görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk telefonun çalıştığını görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çalındığını görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında telefonumun çalındığını görmek bedeninin de iyileşeceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çalınmak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında telefonu çalınmak saygınlığına da saygınlık katacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir