AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonumun çalındığını görmek

Kahve falında telefonumun çalındığını görmek

Kahve falında telefonumun çalındığını görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, kendisini eve kapatacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında telefonumun çalındığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikir veya önerilerinden çok kendinizinkilere odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında telefonumun çalındığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonun çalınmasını görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu çalınmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çalışmayan telefon görmek gözyaşının kuruyacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonunun çalındığını görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk telefonun çalıştığını görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, ayrılanların birleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon çalındığını görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, bir daha kopmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonu çalınmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir