AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon çalınması görmek

Kahve falında telefon çalınması görmek

Kahve falında telefon çalınması görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerinden de geri kalacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kalben çok rahat edileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon çalınması gördüyseniz:

  • Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında telefonumun çalındığını görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonu çalınmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk telefonun çalıştığını görmek husumetlerin başgöstereceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun çalındığını görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çalındığını görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına alamet eder.

Kahve falında telefonun çalınmasını görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, güçlükle elde edilecek başarı rivayet eder.

Kahve falında telefonu çalınmak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çalışmayan telefon görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir