AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu çalındığını görmek

Kahve falında cep telefonu çalındığını görmek

Kahve falında cep telefonu çalındığını görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, kötü karakterli bir kadına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu çalındığını gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler olayların beklenmedik şekilde gelişmesine neden olabilir.

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, ticaretin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu çalınmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu çalındığını görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, talihin yüzlerine güleceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonunun çalındığını görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu unutmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonunda konuşmak aynı karşılığı alamayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek onun istediği yoldan gideceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu numarası görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir