AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk telefonun çalıştığını görmek

Kahve falında bozuk telefonun çalıştığını görmek

Kahve falında bozuk telefonun çalıştığını görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini çok yıpratacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk telefonun çalıştığını gördüyseniz:

  • Dikkatle düşünmeye başlamanızda fayda var.

Kahve falında bozuk telefonun çalıştığını görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk arabayı çalıştırmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk paranın çalındığını görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk cep telefonu görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk telefon görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu çalınmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu çalındığını görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonun çalınmasını görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir