AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu çalınmak

Kahve falında telefonu çalınmak

Kahve falında telefonu çalınmak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, geleceğine bakacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bir sınavdan geçileceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, başarılarının kalıcı olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında telefonu çalınmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık uygulamalarla ilgilenmeniz veya rutininizi değiştirmeniz yapmaktan hoşlanacağınız şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında cep telefonu çalınmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon çalınması görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonu çalındığını görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonumun çalındığını görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon çalındığını görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonu çalınmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çalışmayan telefon görmek canının derdine düşeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir