AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalan kapıyı açmak

Kahve falında çalan kapıyı açmak

Kahve falında çalan kapıyı açmak güç ve kudret kazanacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, kazanca kavuşacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında çalan kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Maddi konular, anlaşmalar veya resmi bir başlık ön plana çıkabilir veya bir süre bekletilme ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında çalan kapıyı açmak çok büyük çaba sarfedeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalan kapıyı açmamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında para çalamamak de elinin bollaşacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet eder.

Kahve falında para çalan birini görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine işaret eder.

Kahve falında kaval çalan görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına alamet eder.

Kahve falında gitar çalamamak kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında saz çalanı görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalettir.

Kahve falında para çalanı görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir