AnaSayfa / Genel / Kahve falında çadır kurulduğunu görmek

Kahve falında çadır kurulduğunu görmek

Kahve falında çadır kurulduğunu görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çözüm yolları bulamayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çadır kurulduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konulara hassas yaklaşmalısınız.

Kahve falında çadır kurulduğunu görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında kurulu çadır görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havluyla kurulanmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında yönetim kurulu görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında kurulu ev görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurulu masa görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurulmuş sofra görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra kurulduğunu görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir