AnaSayfa / Genel / Kahve falında yönetim kurulu görmek

Kahve falında yönetim kurulu görmek

Kahve falında yönetim kurulu görmek özel hayatının renkleneceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, manevi olarak da yıpranacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yönetim kurulu gördüyseniz:

  • Taleplere rağmen bütçenize sadık kalmanız gerekiyor.

Kahve falında yönetim kurulu başkanı görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Kahve falında yönetim kurulu görmek saygı göreceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurulmuş soba görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına delalet eder.

Kahve falında çadır kurulduğunu görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında havluyla kurulanmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurulu sofra görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, gelirinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurulu soba görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında komplo kurulduğunu görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir