AnaSayfa / Genel / Kahve falında havluyla kurulanmak

Kahve falında havluyla kurulanmak

Kahve falında havluyla kurulanmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, işlerinin hızlanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, borçlarını bitireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Kahve falında havluyla kurulanmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında havluyla kurulanmak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine alamet eder.

Kahve falında tuzak kurulduğunu görmek kalben çok rahat edileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalettir.

Kahve falında kurulu çadır görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurulmuş pazar görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazar kurulduğunu görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında kazan kurulduğunu görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya yorulur.

Kahve falında kurulmuş sofra görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çadır kurulduğunu görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, huzurlu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir