AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurulu çadır görmek

Kahve falında kurulu çadır görmek

Kahve falında kurulu çadır görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işaret eder.

Kahve falında kurulu çadır gördüyseniz:

  • Olayların istemediğiniz yönlü veya başkalarının kontrolünde ilerlememesi için, kendi sonuçlarınızı kendiniz çıkartmanız veya kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz gerekebilir.

Kahve falında çadır kurulduğunu görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurulu çadır görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurulu soba görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kazan kurulduğunu görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurulmuş sofra görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba kurulduğunu görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında sofra kurulduğunu görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yönetim kurulu görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir