AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurulu ev görmek

Kahve falında kurulu ev görmek

Kahve falında kurulu ev görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, ağır günler geçireceğine, sorumluluk alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kurulu ev gördüyseniz:

  • İnsanları çok kolay etkileyebileceksiniz, tesirli enerjileriniz var.

Kahve falında kurulu ev görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yönetim kurulu başkanı görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kurulu sofra görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çadır kurulduğunu görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulur.

Kahve falında kazan kurulduğunu görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret eder.

Kahve falında soba kurulduğunu görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında pazar kurulduğunu görmek elinin darlık görmeyeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sofra kurulduğunu görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir