AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurulu masa görmek

Kahve falında kurulu masa görmek

Kahve falında kurulu masa görmek şöhret ve hayır getireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, güzel haberler alacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, başarılı bir insan olacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurulu masa gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tipik davranış modellerinin dışında tavırlar geliştirmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kurulu masa görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret eder.

Kahve falında kurulmuş sofra görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havluyla kurulanmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurulu sofra görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında pazar kurulduğunu görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurulmuş pazar görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soba kurulduğunu görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kazan kurulduğunu görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir