AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra kurulduğunu görmek

Kahve falında sofra kurulduğunu görmek

Kahve falında sofra kurulduğunu görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işinde itibar edineceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, batıl amele işaret etmektedir.

Kahve falında sofra kurulduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Kahve falında kurulmuş sofra görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kurulu sofralar görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurulu sofra görmek çok kötü günler yaşayacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofra kurulduğunu görmek komşularla ters düşüleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında yönetim kurulu başkanı görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yönetim kurulu görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, geçim derdinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında tuzak kurulduğunu görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalettir.

Kahve falında havluyla kurulanmak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir