AnaSayfa / Genel / Kahve falında cadı şapkası görmek

Kahve falında cadı şapkası görmek

Kahve falında cadı şapkası görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, istediği arabaya bineceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine inanılır.

Kahve falında cadı şapkası gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında cadı şapkası görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında cadı olduğunu görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına yorulur.

Kahve falında cadı süpürgesi görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan cadı görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cadıyla kavga etmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, sürekli bağırıp çağıracağına yorulur.

Kahve falında cadı öldürmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında cadı görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cadı bayramı görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir