AnaSayfa / Genel / Kahve falında cadı süpürgesi görmek

Kahve falında cadı süpürgesi görmek

Kahve falında cadı süpürgesi görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, sağlığından olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında cadı süpürgesi gördüyseniz:

  • Bazı kazançlar sağlayabilir veya üstlerinizden beklenmedik prim ya da övgüler alabilirsiniz.

Kahve falında cadı süpürgesi görmek sonuçtan memnun kalacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Kahve falında uçan cadı görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cadı öldürmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına işarettir.

Kahve falında cadıdan kaçmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında cadı bayramı görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cadı yakmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında cadı kadın görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir