AnaSayfa / Genel / Kahve falında cadı bayramı görmek

Kahve falında cadı bayramı görmek

Kahve falında cadı bayramı görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında cadı bayramı gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Kahve falında cadı bayramı görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında cadı şapkası görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında cadı öldürmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cadı süpürgesi görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Kahve falında uçan cadı görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yeni ev eşyaları alınacağına yorulur.

Kahve falında cadı kadın görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cadıyla kavga etmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir