AnaSayfa / Genel / Kahve falında cadı görmek

Kahve falında cadı görmek

Kahve falında cadı görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendini bunu başaracağına yorulur.

Kahve falında cadı gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler yapmanız durumunda olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında cadı süpürgesi görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cadı öldürmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulur.

Kahve falında cadıdan kaçmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cadı bayramı görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında cadıyla kavga etmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında cadı şapkası görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine inanılır.

Kahve falında cadı kadın görmek pek çok olumlu gelişmelere, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir