AnaSayfa / Genel / Kahve falında cadıyla kavga etmek

Kahve falında cadıyla kavga etmek

Kahve falında cadıyla kavga etmek şansının açılacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına işaret eder.

Kahve falında cadıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında cadıyla kavga etmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cadı öldürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cadı bayramı görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan cadı görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında cadı süpürgesi görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cadı kadın görmek işlerini yoluna koyacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Kahve falında cadı olmak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cadı olduğunu görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir