AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan cadı görmek

Kahve falında uçan cadı görmek

Kahve falında uçan cadı görmek hayatının da düzene gireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hedeflerini tutturacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Kahve falında uçan cadı gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere veya kulaktan dolma haberlere inanmayın.

Kahve falında uçan cadı görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında cadı olduğunu görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında cadı görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında cadı süpürgesi görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cadı yakmak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında cadı öldürmek doyasıya hasret gidereceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında cadıyla kavga etmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir