AnaSayfa / Genel / Kahve falında cadı öldürmek

Kahve falında cadı öldürmek

Kahve falında cadı öldürmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında cadı öldürmek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında cadı öldürmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında cadı görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine inanılır.

Kahve falında cadıyla kavga etmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına inanılır.

Kahve falında cadıdan kaçmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cadı şapkası görmek dertlerin ortadan kalkacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, üzeceğine inanılır.

Kahve falında cadı bayramı görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında cadı süpürgesi görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir