AnaSayfa / Genel / Kahve falında cadı olmak

Kahve falında cadı olmak

Kahve falında cadı olmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok hayır duası alacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına delalet eder.

Kahve falında cadı olmak gördüyseniz:

  • Akılcı yaklaşımları belli konularda ilerlemenizde veya bazı problemlerin çözümünde size yardımcı olabilir.

Kahve falında cadı bayramı görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek kafasının boşalacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cadı öldürmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulur.

Kahve falında cadıdan kaçmak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kızı olanların da gelin edeceğine inanılır.

Kahve falında cadı süpürgesi görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cadı yakmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, işlerindeki karın artacağına inanılır.

Kahve falında cadıyla kavga etmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında cadı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, akıl vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir