AnaSayfa / Genel / Kahve falında cadı yakmak

Kahve falında cadı yakmak

Kahve falında cadı yakmak dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cadı yakmak gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Kahve falında cadı yakmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, borca batacağına inanılır.

Kahve falında cadıyla kavga etmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında cadı olmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, geçim kaygısı duymayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cadı kadın görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında cadı öldürmek amaçlarına nail olacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan cadı görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında cadı bayramı görmek kötü günlerin geride kalacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında cadıdan kaçmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir