AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürgeli cadı görmek

Kahve falında süpürgeli cadı görmek

Kahve falında süpürgeli cadı görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürgeli cadı gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında cadı süpürgesi görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında cadı olduğunu görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında cadı kadın görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına yorulur.

Kahve falında cadı görmek yolunda devam edeceğine, işlerin sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında cadıdan kaçmak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cadı olmak işinde verimsiz olacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cadıyla kavga etmek stresinin çoğalacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir