AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzda oturmak

Kahve falında buzda oturmak

Kahve falında buzda oturmak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, sorunlarını çözebileceğine delalet eder.

Kahve falında buzda oturmak gördüyseniz:

  • İşleri doğru şekilde ele almanız durumunda, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında buzun üstünde oturmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında buzda oturmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalettir.

Kahve falında buzun üstünde yürüdüğünü görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camda buz görmek sağlık sorunun kalmayacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına inanılır.

Kahve falında yolda buz görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde buz görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına yorulur.

Kahve falında buzlukta tavuk görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerlerin buz tuttuğunu görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir