AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzluk temizlemek

Kahve falında buzluk temizlemek

Kahve falında buzluk temizlemek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulur.

Kahve falında buzluk temizlemek gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Kahve falında buzluk temizlemek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işaret eder.

Kahve falında buz temizlemek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabini temizlemek yarınlarına inanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında buzdolap görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üzerinde buz görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında karda buzda yürümek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işarettir.

Kahve falında yerde buz görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz gölü görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir