AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde buz görmek

Kahve falında yerde buz görmek

Kahve falında yerde buz görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kişinin hayatının değişeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde buz gördüyseniz:

  • Aşık olmanız da her zamankinden daha kolaydır.

Kahve falında yerde buz görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yerlerin buz olduğunu görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında buz tutmuş havuz görmek büyük ve güzel işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzda kaymak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz taşımak patron koltuğuna geçeceğine, iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu denize girmek maddi konularda kayıplar olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında buzluk görmek para biriktirebileceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdan yatak görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir