AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolap görmek

Kahve falında buzdolap görmek

Kahve falında buzdolap görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, şifaya kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına delalettir.

Kahve falında buzdolap gördüyseniz:

  • İmajınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında buzlu kıyma görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işarettir.

Kahve falında buzda kayıp düşmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde buz görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine işarettir.

Kahve falında buz yemek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolda buz görmek eşinden yana huzurlu olacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında buz gibi suya girmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir