AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabini temizlemek

Kahve falında buzdolabini temizlemek

Kahve falında buzdolabini temizlemek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, istediği her şeyi elde edebileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabini temizlemek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızdan daha fazla verim almak ya da daha çok kazanmak için yeni planlar yapmanız ya da mevcut planlarınızdaki eksikleri gidermeniz gerekebilir.

Kahve falında buz temizlemek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına inanılır.

Kahve falında buzdolabini temizlemek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında buzluk temizlemek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdan yol görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu çay görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buza basmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabında buz görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında derenin buz tuttuğunu görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir