AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü üzerinden geçmek

Kahve falında köprü üzerinden geçmek

Kahve falında köprü üzerinden geçmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet eder.

Kahve falında köprü üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Kahve falında su akan köprüden geçmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına işaret eder.

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek zor bir işe girileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşekle köprüden geçmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında köprü üstünden geçmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında köprüyü yürüyerek geçmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkılan köprüden geçmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir