AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurmalı baklava görmek

Kahve falında dondurmalı baklava görmek

Kahve falında dondurmalı baklava görmek sorunlarını aşacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, arzularına kavuşacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dondurmalı baklava gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak sorun yaratabilir.

Kahve falında dondurmalı baklava yemek kazancının günden güne düşeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında dondurmalı baklava görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında ölüye baklava vermek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, bazı operasyonlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında fıstıklı baklava yediğini görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla baklava yemek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tabak baklava görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında baklava çalmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baklava yemek gönül kapılarını açacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir