AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dondurma yediğini görmek

Kahve falında başkasının dondurma yediğini görmek

Kahve falında başkasının dondurma yediğini görmek sorunların üstesinden geleceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının dondurma yediğini gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.

Kahve falında başkasının dondurma yediğini görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dondurma yediğini görmek rakiplerin alt edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında dondurma yedirdiğini görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, en doğru şekilde öğreneceğine inanılır.

Kahve falında dondurma yedirmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında dondurma yediğini görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kendini dondurma yerken görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dondurma taşımak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dondurma çubuğu görmek üzüntülerin daha da artacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir