AnaSayfa / Genel / Kahve falında külahta dondurma görmek

Kahve falında külahta dondurma görmek

Kahve falında külahta dondurma görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında külahta dondurma gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Kahve falında külahta dondurma yemek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında külahta dondurma görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dondurma külahı görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına alamet eder.

Kahve falında külah dondurma görmek terfi alamayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında külah takmak hem de çok üzüleceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dondurma satın almak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında böğürtlenli dondurma yemek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına yorulur.

Kahve falında buzlukta dondurma görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir