AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlukta dondurma görmek

Kahve falında buzlukta dondurma görmek

Kahve falında buzlukta dondurma görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlukta dondurma gördüyseniz:

  • Meydana gelecek tartışmalı ortamları sakinleştirmeniz neredeyse imkansız olabilir.

Kahve falında buzlu dondurma görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlukta dondurma görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çok dondurma görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında kaymaklı dondurma yemek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, spor yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Kahve falında erimiş dondurma yemek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında dondurma istemek elindeki işi rayına oturtacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının dondurma yediğini görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karışık dondurma yemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir