AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dondurma almak

Kahve falında birine dondurma almak

Kahve falında birine dondurma almak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, konfor içinde yaşayacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında birine dondurma almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ertelemeye veya üstünde durmamaya çalışsanız da, net olunması ya da tepki verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında sevgiliyle dondurma yemek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dondurmalı tatlı görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ölüden dondurma almak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dondurma taşımak makamının yükseleceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında dondurma hediye almak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında cevizli dondurma görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında dondurma dükkanı görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında mavi dondurma görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir