AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kırık kolye görmek

Kahve falında altın kırık kolye görmek

Kahve falında altın kırık kolye görmek şansın yüzüne güleceğine, bol para kazanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında altın kırık kolye gördüyseniz:

  • Baskıcı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kırık altın kolye görmek memur ise terfi edeceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına işarettir.

Kahve falında altın kırık kolye görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık kolye görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında geline altın kolye takmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisinden altın kolye almak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kolye yutmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz altın kolye takmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kolye ve küpe görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir