AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden altın kolye almak

Kahve falında birisinden altın kolye almak

Kahve falında birisinden altın kolye almak verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında birisinden altın kolye almak gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Kahve falında altın kolye takıldığını görmek borçlarını ödeyeceğine, mal mülk kazanacağına yorulur.

Kahve falında birisinden altın kolye almak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliden altın kolye almak hayal kırıklığına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolye yemek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına yorulur.

Kahve falında altın kolye kırmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine altın kolye almak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir