AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye ve küpe görmek

Kahve falında altın kolye ve küpe görmek

Kahve falında altın kolye ve küpe görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, renk ve eğlence geleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, hayatının başarılarla dolacağına alamet eder.

Kahve falında altın kolye ve küpe gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla sunacağınız şeyler var.

Kahve falında altın kolye küpe görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın küpe ve kolye görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında altın kolye ve küpe görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında altın küpe kolye görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kolye yüzük küpe görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolye ve küpe bulmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir