AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kolye görmek

Kahve falında kırık kolye görmek

Kahve falında kırık kolye görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, zor bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalet eder.

Kahve falında kırık kolye gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında altın kırık kolye görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık altın kolye görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kolye görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında birinin kolyesini almak hem de yeni mülkler satın alacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına yorulur.

Kahve falında birinden kolye almak büyük işlerin ortaya konulacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında pahalı kolye görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizden kolye bulmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sedef kolye görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir