AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabı süsü görmek

Kahve falında buzdolabı süsü görmek

Kahve falında buzdolabı süsü görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, güllük gülistanlık olacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabı süsü gördüyseniz:

  • Kültürel birikimi olan gruplara dahil olmanız durumunda, olaylar beklenmedik bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında buzdolabı süsü görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabında yumurta görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık buzdolabı görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında karpuz görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında buzdolabında sucuk görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabında bebek görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük buzdolabı görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında buzdolabına çiş yapmak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, bir anda yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir