AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri buzdolabı görmek

Kahve falında gri buzdolabı görmek

Kahve falında gri buzdolabı görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, insanlardan takdir toplayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, duyguların karşılık bulacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına işarettir.

Kahve falında gri buzdolabı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında gri buzdolabı görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabında dolma görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabını açmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabından yiyecek almak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında ilaç görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabında et görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabına et koymak acı tecrübeler edineceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında buzdolabını dolu görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir