AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabının dolu olduğunu görmek

Kahve falında buzdolabının dolu olduğunu görmek

Kahve falında buzdolabının dolu olduğunu görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabının dolu olduğunu gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Kahve falında buzdolabının dolu olduğunu görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında içi yiyecek dolu buzdolabı görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolu buzdolabı görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında içi dolu buzdolabı görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabı dolu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabını dolu görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında buzdolabına çiş yapmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabında kedi görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir